Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Nedelja 28.04.2013.
00:11
Beta A
Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je da više niko nema prava da se skriva iza Kosova jer bi svaki takav pokušaj završio novim egzodusom Srba i dodao da sporazum u Briselu upravo predstavlja ukidanje izgovora.
Nedelja 28.04.2013.00:48
Држава мора пре или после пропасти у којој већина тријумфује, а немудри одлучују.
Nedelja 28.04.2013.01:04
Lepo rece Mi nemamo prijatelja na zapadu, i zato MORAMO.... Bit ce Oluje i za Sever,/ iako je tu NATO garant UN-a/ ako ne.... Ako ovakve reci dodju iz usta jednog aktivnog premijera Francuske, npr, Medjunarodni krugovi i sudovi bi imali sta da rade. Zemaljska Srbija u koju SKOJevci i jedino veruju, treba da objasni kako to da vec toliko dugo nista ekonomski ne napravi, a sad hoce kad im je glavni SPONZOR pred kolapsem.To ne pije vodu, kao niti kalup BALALAJKE o pomoci siromasnima koje verovatno pise ista VIP/PR banda kao i za americke gradjane.
Nedelja 28.04.2013.01:10
Kako misli - izabran? Jedini ko ga je izabrao jeste Vučić za koaliciju, da je izabran od naroda imao bi većinu u Skupštini. Ali već to što naprednjaci nisu hteli u koaliciju sa DSS, koju su molili da im da podršku pre drugog kruga za predsednika, trebalo je da nam kaže sve.
Nedelja 28.04.2013.02:00
...nisi ni da siptariskim teroristima poklanjas srbsku kolevku vere i kulture, ali bez sram, to si u Briselu uradio/postigo.
Nedelja 28.04.2013.07:37
Ova vlast nije ni izabrana. To je skrpljeni skup prevaranata, trgovaca bez skrupula i morala, koji zemlju rasprodaju u bescenje. Za njih je glasalo veoma malo ljudi, zeleci da se oslobode jedne bede navukli su jos vecu. U Srbiji je biti clan neke od tih usranih partija, egzistencijalno pitanje, posao samo dobijaju clanovi koje pritiskaju da skupe i to malo glasova. Olos koju je skrpio trgovac diplomama i notorni lazom, koji je formalno isplakao onom istom facom predsednicko mesto, udruzila se da ostvari ovo sta su ostvarili. Sada lazu, lazu, jer sta im je drugo preostalo, da opravdaju ono u sta su u njih ulozili zapadni bankari.
Nedelja 28.04.2013.07:43
Ljudima na Islandu je preceno slicnim recima da ce postati nova Kuba ako ne prihvate uslove Engleske i Danske da vracaju kredite otplatama po glavi stanovnika i rade kao robovi za njih. Oni su hrabro izasli na ulice, doveli novu vlast i bezpartijsku vladu, koja je uhapsila premijera i lopovske bankare. Narod je izglasao novi ustav, vratio samopouzdanje i moral i izasao iz krize. Ovi nas pretvaraju u robove, dovedene prethodno na rub propasti, osramocene i izdane. Plase nas lazima, manipulisu nesrecom i bedom ljudi, izdajice i lopovi bez premca u srpskoj istoriji. Nista dobro i lepo oni Srbiji ne mogu doneti, nikada.
Nedelja 28.04.2013.08:15
Sto nisi izasao na izbore sa tom platformom,pa da vidimo koliko bi glasova osvojio.Narodu u Srbiji je dosta demagoskih prica o boljem zivotu,svetloj buducnosti,investivijama o tome kako ce nam poteci med i mleko samo da postanemo punopravan clan EU.Savetnik Ministarstva finansija Nemacke Kaj Konrad smatra da ce evro postojati jos samo 5 godina i ukazao da postoji realan rizik od uvecanja duznickog tereta pojedinih zemalja.U sest najvecih zemalja EU sve vise opada podrska ovom savezu.Ako tamo zelimo da idemo da bi doziveli scenario Grcke,Kipra,Spanije,Rumunije,Bugarske onda je bolje traziti neku novu alternativu.
Nedelja 28.04.2013.10:10
jedino sto sakri da je predlagao nesto sto je meni bilo prihvatljivo,PODELA KOSOVA. glasajuci za vas,sns.....niko nije glasao za predaju kosova,niko nije glasao za cedu koji je tu banditsku opciju zastiupao. ali sve dok jugoslavija,srbija i crna gora stanuju u srbiji, ovakve stvari ce se dogadjati.srbija nema svoju politiku, a jugoslavija u srbiji polako jede sve sto pripada srbiji.
Nedelja 28.04.2013.12:59
A izabrani smo zbog toga da bi Srbija bila zemlja u kojoj ima posla, puteva, škola, bolnica, knjiga, pozorišta, lekova i zadovoljnih i ostvarenih ljudi", rekao je Dačić.---Prvo majstore napravi od Srbije zemlju u kojoj caruje socijalna pravda i jednakost,vrati radnicima oteta prava i ne izručuj ih stranim"robovlasnicima"kao robove u vlatitoj zemlji Srbiji.Ako firma iz Slovenije Slovence plača 1500E ne dozvoli da ovdje srbe plača150E.Kad ovo uradiš onda ću ti vjerovati i ja i cijela Srbija jer ovo ništa ne košta za ovo samo trpi papir tj.zakon,a do tada nikad više vam niko ništa neće vjerovati.Jebali vas strani ulagači i EU.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)